In de voorjaarsvakantie gaan we weer voetballen! Op maandag 22 februari organiseren wij namelijk het ADO Kids Voetbaltoernooi. Leden van de kidsclub in de leeftijdscategorie 6 tot en met 13 jaar kunnen zich (gratis) aanmelden tot vrijdag 12 februari.

Het toernooi zal plaatsvinden op De Aftrap, het jeugdcomplex van ADO Den Haag. Van 10.00 tot 12.00 uur spelen we een voetbaltoernooi met kinderen van 6 tot en met 9 jaar. Van 13.00 tot 15.00 uur zullen de kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 13 jaar hun opwachting maken. Vanwege de coronamaatregelen kunnen de (selectie)spelers van ADO Den Haag helaas niet aanwezig zijn en is het ook voor ouders niet mogelijk om te blijven kijken. Ondanks deze maatregelen gaan we er toch een fantastisch toernooi van maken. Mis het dus niet!

Gratis deelname voor ADO Kids
Ben je lid van de ADO Kids? Dan is deelname gratis. Klik hier om je aan te melden.

Nog geen lid van de ADO Kids?
Ben je nog geen lid van de ADO Kids, maar wil je toch graag meedoen? Voor slechts 6 euro kan je meedoen en ben je tevens een half jaar lid van onze kidsclub. Klik hier voor het aanmeldformulier. Als je deze invult, dan zullen wij direct contact met je opnemen.