Andrei Ratiu en Nikos Karelis zijn niet langer speler van ADO Den Haag. Ratiu keert per direct terug naar zijn eigenlijke werkgever Villarreal, terwijl ADO Den Haag en Karelis besloten hebben om hun contract met wederzijds goedvinden per direct te ontbinden. Dat laatste geldt ook voor Emilio Estevez Tsai.

De 22-jarige Ratiu speelde voorheen voor Águaviva, Andorra CF en Villarreal. Laatstgenoemde club verhuurde de Roemeense rechtsback dit seizoen aan ADO Den Haag, maar de huurovereenkomst is dus vroegtijdig beëindigd.

Karelis (28) kwam afgelopen zomer over van Brentford FC en speelde elf wedstrijden in Haagse dienst. Naast Brentford speelde de 28-jarige Griek ook voor Ergotelis, Amkar Perm, Panathinaikos, KRC Genk, PAOK Saloniki en het Griekse elftal (negentien interlands).

Nikos Karelis

Naast Ratiu en Karelis wordt de samenwerking met Estevez Tsai dus ook beëindigd. De 22-jarige middenvelder kwam afgelopen zomer over van York9 FC, zijn laatste van in totaal zes Canadese clubs.

ADO Den Haag bedankt Ratiu, Karelis en Estevez Tsai voor hun inzet en wenst het drietal veel succes in hun verdere carrière.

 lr200808llu7900