ADO Den Haag heeft andermaal een talent uit de eigen opleiding weten te binden met een contract. Kaj van Houwelingen (15) heeft een overeenkomst getekend tot medio 2022, met een optie voor een extra seizoen. De verbintenis gaat in vanaf 1 januari 2021.

Van Houwelingen is bezig aan zijn derde seizoen in de jeugdopleiding van de Haagse trots. In de zomer van 2018 kwam de controlerende middenvelder over van sv DSO, een club uit zijn woonplaats Zoetermeer. Dit is tevens de oud-club van Lynden Edhart, die onlangs ook al op 15-jarige leeftijd een contract in het Cars Jeans Stadion mocht tekenen. Van Houwelingen en Edhart zijn dit seizoen teamgenoten bij ADO Den Haag Onder 16.

“Het is een grote eer om nu al een contract bij ADO Den Haag te ondertekenen. Het maakt me erg trots”, zegt Van Houwelingen over het heugelijke moment. “Wat voor type speler ik ben? Ik speel met de punt naar achteren op het middenveld. Ik hou ervan om ballen af te pakken, veel te lopen voor het team en het spel te verleggen. Ik hoop dat ik dat ooit kan laten zien in het eerste elftal.”

ADO Den Haag feliciteert Kaj met zijn eerste contract en wenst hem veel succes.

img 2563

img 2554

Poserend met Martin Jol (Hoofd Technisch Hart)

img 2566

Poserend met Albert van der Dussen (Academy Director)