Met trots heeft ADO Den Haag vernomen dat één van haar Strategisch Partners in de prijzen is gevallen. CSU heeft namelijk de Koning Willem I Prijs in de categorie ‘Grootbedrijf’ in de wacht weten te slepen. Dit is een prestigieuze prijs, die sinds 1958 tweejaarlijks wordt toegekend aan ondernemingen die uitblinken in durf, daadkracht en duurzaamheid. 

“Namens de gehele club feliciteer ik CSU van harte met deze fraaie en bovenal ook verdiende prijs”, zegt Algemeen Directeur Mohammed Hamdi van ADO Den Haag. “Het maakt ons nóg trotser op onze gewaardeerde Strategisch Partner. Bovendien is dit een bevestiging van de kwaliteit die CSU keer op keer weet te leveren. Hiermee draagt de partner bij aan een optimaal ontvangst van onze gasten en de beleving van de fans en relaties in het Cars Jeans Stadion.” 

De Koning Willem I Prijs werd aan CSU uitgereikt door Erevoorzitter Hare Majesteit Koningin Máxima. De jury had mooie complimenten voor het landelijk opererende schoonmaakbedrijf: “Een onderneming die koploper is in technologische en sociale innovatie. Een onderneming die door haar wendbaarheid tijdens de COVID-19 crisis excellent ondernemerschap heeft laten zien. Een onderneming waar maatschappelijke winst net zo telt als financiële winst”, sprak Hare Majesteit Koningin Máxima namens de Koning Willem I Stichting.