Venéco blijft nieuwe dimensies toevoegen aan haar sponsorschap bij ADO Den Haag en de onvoorwaardelijke steun aan de club. Het ICT-bedrijf heeft, in navolging van het andere loyale Westlandse bedrijf Looije Verpakkingen, het doorlopende contract opengebroken en verlengd tot medio 2023.

Venéco wordt tevens Sky Lounge-houder in het Cars Jeans Stadion, iets wat de ICT-partner eerder ook al drie jaar was. Het ambitieuze en innovatieve bedrijf heeft ADO Den Haag het afgelopen jaar overigens begeleid naar een volledige online werkomgeving, ook wel ‘het nieuwe werken’ genoemd.

Algemeen Directeur Mohammed Hamdi van ADO Den Haag is er trots op dat een bedrijf als Venéco zich in tijden als deze volledig achter de club schaart. “Venéco is een prachtige organisatie, die respect hoog in het vaandel heeft staan. Dat zie je terug in het hele bedrijf, waar de omgang met mensen fantastisch is. Venéco staat ook voor het feit dat je het mét elkaar moet doen, ook in moeilijke tijden. Dat laten Wilbert Nederpelt en zijn collega’s keer op keer zien.”

Nederpelt, Algemeen Directeur van Venéco, vindt het een perfect moment om de samenwerking uit te breiden en te verlengen. “We staan pal achter ADO Den Haag en de ingezette koers van de club. Er heerst nieuw elan en dat zien wij ook terug in de open en transparante benadering van de sponsoren. Wij hebben veel waardering voor de wijze waarop de informatie gedeeld wordt met de aanhang en de sponsoren. Er is sprake van een nieuwe uitstraling. Venéco staat zelf ook voor continue vernieuwing, dus dat is een mooi raakvlak”, stelt Nederpelt, die nu dus ook een Sky Lounge betrekt met zijn bedrijf. “De sfeer, gezelligheid en warmte zijn een aanrader voor alle (potentiële) sponsoren.”

25 jaar Venéco
Venéco is een ambitieus en snelgroeiend bedrijf. De ICT-organisatie zag in 1995 het levenslicht in Honselersdijk en is inmiddels doorgegroeid tot een bedrijf met 70 medewerkers. Venéco loopt voorop in innovatie en helpt en begeleidt klanten op het gebied van belangrijke ICT-thema’s als cloud, cybercrime, cyberveiligheid, nieuwe vormen van samenwerken en kennisdelen, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen en groene ICT. Waar vroeger de hardware en software meer centraal stonden, ligt de focus inmiddels grotendeels op de begeleiding van relaties in een rendabele, efficiënte en veilige ICT-omgeving.

img 8807

img 8796

Van links naar rechts: Gert-Jan Bunt (Commercieel Directeur ADO Den Haag), Wilbert Nederpelt (Algemeen Directeur Venéco), Mohammed Hamdi (Algemeen Directeur ADO Den Haag), Jesper van den Bosch (Partnership Manager ADO Den Haag)