Warme broodjes, verse sapjes, bedienende spelers, goede gesprekken en veel gezelligheid. Dat was het kerstontbijt voor de sponsoren op woensdagochtend 18 december in een notendop. Dit ondernemersontbijt begint inmiddels al een echte traditie te worden in het Cars Jeans Stadion.

Vanaf 8.00 uur druppelden de goedgehumeurde zakelijke relaties van ADO Den Haag binnen in het Haags Heineken Huis, waar twee dagen eerder nog de vrijwilligersavond georganiseerd werd. Toen serveerden de spelers een hapje en een drankje aan de vrijwilligers, nu stelden zij zichzelf in dienst van de sponsoren. Zo zorgden Aaron Meijers en John Goossens voor een lekkere bak koffie, ontfermden Michiel Kramer, Lex Immers en Shaquille Pinas zich over de sapjes en namen veel spelers naast een betrokken sponsor plaats aan tafel.

img 4244

Algemeen Directeur Mohammed Hamdi heette iedereen welkom met een speech, waarin hij aangaf dat het momenteel lastige tijden zijn voor ADO Den Haag, maar dat er hard gewerkt wordt om het tij te keren. Ook stond de bestuurder stil bij de plannen die hij eerder deze week al aan de media presenteerde. Uiteraard sprak Hamdi ook zijn waardering uit voor de sponsoren, die er ook in een lastige periode zijn voor de club.

Wat opviel was dat de opkomst dit jaar bijzonder hoog was. ADO Den Haag bedankt alle sponsoren zodoende hartelijk voor hun betrokkenheid en onvoorwaardelijke steun, die onmisbaar is voor de club.

Video

 

 

Foto’s