ADO Den Haag en AVEQ hebben hun onderlinge samenwerking vol tevredenheid verlengd. De audiovisuele specialist uit Den Haag, die al sinds de opening van het Cars Jeans Stadion in 2007 bij de club actief is, zal ook de komende jaren zorgen dat alle audiovisuele techniek tot in de puntjes geregeld zal zijn.

In de ruim twaalf jaar waarin AVEQ de audiovisuele faciliteiten verzorgt bij ADO Den Haag, heeft het Haagse bedrijf volop geïnvesteerd in de audiovisuele techniek in het Cars Jeans Stadion. Daardoor kan ADO Den Haag het stadion ook buiten wedstrijddagen gebruiken als een geschikte en veelzijdige evenementenlocatie. De apparatuur is in handen van AVEQ en wordt door ADO Den Haag, hoofdzakelijk buiten wedstrijddagen, ingehuurd voor evenementen. Het gaat hier om alle audiovisuele apparatuur in de zalen van het stadion, maar ook om de ontruimingsinstallatie, de omroepinstallatie en de narrowcasting. Op wedstrijddagen worden de narrowcasting en stadioninstallatie ook verzorgd door AVEQ.

Mohammed Hamdi, Algemeen Directeur van ADO Den Haag, is verheugd dat de club de samenwerking met een gerenommeerde organisatie als AVEQ heeft kunnen verlengen. “Dit Haagse bedrijf heeft haar sporen in de entertainmentwereld ruimschoots verdiend en zorgt er met haar scherpe service en goede apparatuur voor dat alles op audiovisueel vlak uitstekend geregeld is in het Cars Jeans Stadion. Om in toepasselijke woorden te spreken: er zit muziek in deze samenwerking.”

Ook bij AVEQ-directeur Robert van Aalst is het gevoel meer dan goed. “We zijn hier al jarenlang leverancier van de audiovisuele techniek en zijn er trots op dat we dat de komende jaren kunnen voortzetten. Er is in deze samenwerking sprake van wederzijds vertrouwen en daarnaast hebben we ook vertrouwen in de toekomst van ADO Den Haag”, aldus Van Aalst. “Los van de prettige samenwerking merken we dat we hier volop netwerkkansen kunnen benutten. Dat werpt voor ons zijn vruchten af in de Haagse regio.”

img 3323

Van links naar rechts: Robert van Aalst (Directeur AVEQ), Mohammed Hamdi (Algemeen Directeur ADO Den Haag), Pim Verhaar (Directeur AVEQ), Michel Kouer (Manager Hospitality & Events ADO Den Haag)