Wie de komende vijf jaar een kopje koffie bestelt in het Cars Jeans Stadion, zal de kwaliteit van Tiktak/Segafredo proeven. Er is namelijk een samenwerking voor vijf jaar gesloten met de grootste espressoproducent ter wereld, die zich zodoende officieel koffieleverancier van ADO Den Haag mag noemen. Gedurende deze periode wordt de apparatuur daarnaast verzorgd door Van Eembergen Koffie & Espressomachines BV.

Net zoals bij ieder ander bedrijf is goede koffie voor ADO Den Haag van essentieel belang. Daarom is de club blij dat het de komende jaren de smaakvolle koffie van Tiktak/Segafredo kan serveren aan het personeel, de supporters en alle andere gasten, gemaakt in de kwaliteitsmachines van Van Eembergen. “Wij kiezen graag voor kwaliteit en dat geldt natuurlijk ook voor het zwarte goud. Want iedereen weet dat koffie voor veel mensen meer is dan alleen maar dat ene kopje. We zijn daarom verheugd dat we hiervoor bij het gerenommeerde Tiktak/Segafredo en Van Eembergen uitgekomen zijn”, aldus Michel Kouer, Manager Hospitality & Events in het Cars Jeans Stadion.

Sales Manager Dennis Gruter van Tiktak/Segafredo vond het hoog tijd dat er Segafredo-koffie zou worden geschonken in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag. “Een mooie club moet mooie koffie serveren”, stelt Gruter. “Het is bijzonder dat ADO Den Haag en Tiktak/Segafredo in verschillende branches actief zijn, maar ondertussen veel raakvlakken hebben: het nastreven van constante kwaliteit, het creëren van een cultuur om je bedrijf heen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en het blij maken van mensen.”

René van Eembergen is trots dat het bedrijf dat zijn eigen achternaam draagt de komende jaren de koffie- en espressoapparatuur zal leveren aan ADO Den Haag. “Dat deze prachtige club voor ons kiest kunnen wij zien als ons een mooie bevestiging van de kwaliteit die wij altijd nastreven en leveren.”

img 1619

Op de foto van links naar rechts: Dennis Gruter (Tiktak/Segafredo), Remco van der Veen (Manager Commerciële zaken ADO Den Haag), Stefano Vianello (Van Eembergen), René van Eembergen (Van Eembergen) en Michel Kouer (Manager Hospitality & Events ADO Den Haag)

Over Segafredo
Segafredo Zanetti werd in 1973 in Bologna opgericht door de heer Massimo Zanetti. Na eerst bestaansrecht te hebben opgebouwd op Italiaanse bodem, wist Tiktak/Segafredo uit te groeien tot de grootste producent van espresso in de wereld. Inmiddels worden er, met meer dan 90.000 klanten, ruim 60 miljoen kopjes Segafredo-espresso per dag gedronken. De missie van Tiktak/Segafredo is van oudsher al om de smaak, de cultuur en de bereiding van de échte Italiaanse espresso te verspreiden over de hele wereld. Segafredo Zanetti behoort tot Massimo Zanetti Beverage group.

Over Van Eembergen
Van Eembergen is de exclusieve Nederlandse distributeur van het Italiaanse merk Vibiemme (VBM) espressomachines. Helder advies, technische ondersteuning en persoonlijke aandacht zijn de pijlers waarop het bedrijf is gebouwd. VBM is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van koffiemachines voor professioneel en huishoudelijk gebruik. Al sinds de oprichting van het espressomachine merk worden de belangen van VBM, voor de Nederlandse markt, door het familiebedrijf van Eembergen gewaarborgd.