Het partnership tussen ADO Den Haag en Looije Verpakkingen wordt verpakt in een mooie en langdurige samenwerking. De specialist in het om- en verpakken van groenten en fruit wordt voor minimaal drie seizoenen broeksponsor bij ADO Den Haag. Piet Looije (eigenaar Looije Verpakkingen) en Remco van der Veen (Manager Commerciële Zaken ADO Den Haag) bezegelden dit met een contract tot medio 2022.

Eigenaar Piet Looije is al sinds het Zuiderpark-tijdperk bij ADO Den Haag te vinden. Sinds de overstap naar het nieuwe stadion is Looije Verpakkingen een betrokken sponsor, die structureel met een delegatie van tien personen voor een diner en een wedstrijd in het Cars Jeans Stadion aanwezig is. Ook was Looije Verpakkingen regelmatig Wedstrijd- of Balsponsor bij ADO Den Haag en sierde het bedrijf al de broekjes van ADO Vrouwen. “Dat wilden we graag doortrekken naar het eerste elftal. We zijn er trots op dat dit gelukt is”, glimlacht Looije.

Looije is een échte voetballiefhebber, getuige ook het feit dat zijn kantoor eruitziet als een soort voetbalmuseum. “Ons bedrijf staat voor kwaliteit en duurzaamheid, maar ademt ook voetbal. Mede daarom vinden we de samenwerking met ADO Den Haag zo mooi. Het is een toegankelijke club, waar we onze relaties graag mee naartoe nemen voor klantenbinding in een losse en informele setting. Er zijn voor ons meerdere redenen om deze langdurige samenwerking aan te gaan. We willen onze merknaam versterken, hebben vertrouwen in de toekomst van ADO Den Haag en gunnen de club bovendien het allerbeste. Vandaar ook een contract voor minimaal drie jaar.”

Manager Commerciële Zaken Remco van der Veen van ADO Den Haag is verheugd met de nieuwe dimensie die de samenwerking met Looije Verpakkingen krijgt. “We bewonderen het enthousiasme van Piet Looije en zijn collega’s en zien dit partnership als een teken van vertrouwen en commitment van een mooi bedrijf richting onze club. Deze samenwerking onderstreept ook weer dat het Westland vanuit zakelijk oogpunt een belangrijke regio is voor ADO Den Haag.”

Looije Verpakkingen

Looije Verpakkingen is een snelgroeiende organisatie, die iedere dag 800 tot 1.000 mensen bij haar klanten aan het werk heeft. De specialist in uitzenden en het verpakken van groente en fruit is continu op zoek naar gemotiveerde medewerkers, die passen bij de kernwaarden teamwork en resultaatgerichtheid. Klik hier voor de mogelijkheden wat dit betreft.

foto2 looije

Bovenste rij van links naar rechts: Remco van der Veen (Manager Commerciële Zaken ADO Den Haag) en Jesper van den Bosch (Account Manager ADO Den Haag). Onderste rij van links naar rechts: Patricia Barendrecht (Management Assistent Looije Verpakkingen), Piet Looije (Directeur Looije Verpakkingen) en Agata Looije (Medewerkster Werving & Selectie).