De winnaars van de individuele Bronzen Kampioensschilden van de 2e periode zijn bekend. Sem Steijn is verkozen tot Beste Talent en ontving voorafgaand aan de wedstrijd ADO Den Haag - NAC het Bronzen Schild uit handen van zijn vader Maurice.

Sem Steijn kwam dit seizoen in totaal negentien wedstrijden in actie en wist daarin elf keer te scoren, waaronder twee doelpunten in de allesbeslissende eerste periodewedstrijd op bezoek bij MVV. In de tweede periode maakte de Haagse middenvelder in alle negen wedstrijden zijn opwachting en kwam hij tot zes doelpunten, waaronder een hattrick in de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht. 

Sem komt in een rijtje met een aantal bekende namen. Zo wonnen onder andere Vincent Janssen (2014/2015), Denzel Dumfries (seizoen 2015/2016), Frenkie de Jong (2016/2017), Cody Gakpo (seizoen 2018/2019) en Ryan Gravenberch (seizoen 2019/2020) deze prijs. 

Beste Keeper en Beste Speler 2e periode
ADO Den Haag had naast Sem Steijn nog twee genomineerde in de personen van Thomas Verheydt (Beste Speler) en Luuk Koopmans (Beste Keeper). De uitslagen van deze verkiezingen zijn gebaseerd op stemmen van de trainers, aanvoerders én op stemmen van de supporters. Thomas Verheydt moest het afleggen tegen Robert Mühren die werd uitgeroepen tot Beste Speler. Beiden waren in de tweede periode goed voor 10 doelpunten. Ook Luuk Koopmans viste helaas achter het net. In de categorie Beste Keeper ging Nick Olij van NAC er met de prijs vandoor.