In aanloop naar de wedstrijd tegen SC Telstar sprak ADO TV met Gregor Breinburg. Na drie wedstrijden afwezigheid vanwege een blessure, stond de middenvelder in de wedstrijd tegen VVV Venlo weer in de basis. Een wedstrijd die vanwege coronamaatregelen in een leeg Cars Jeans Stadion werd gespeeld. “Je weet dat het competitie is maar het heeft de sfeer van een oefenwedstrijd. Het voelt anders. Je wint de wedstrijd en dan maak je geen ereronde, dat is jammer”.

Ook de aankomende wedstrijd wordt gespeeld zonder publiek. Vrijdagavond is SC Telstar de tegenstander. “Het wordt een moeilijke wedstrijd, ik denk dat geen enkele wedstrijd voor ons makkelijk is. Het is een uitwedstrijd, op kunstgras, zonder publiek. We moeten doen waar we goed in zijn. We hebben scorend vermogen met gevaarlijke jongens voorin, dus we moeten zorgen dat we die aan het werk krijgen.”

De weg omhoog lijkt na een wat mindere serie, weer gevonden, maar Breinburg wil niet te ver vooruit kijken. “Dat lijkt me niet goed. Na de wedstrijd moet je pas kijken wat de concurrenten hebben gedaan. We moeten focussen per wedstrijd Het heeft geen zin om naar anderen te kijken als je zelf niet wint”.

Uit de statistieken blijkt dat de wedstrijden die Gregor heeft gespeeld dit seizoen, niet werden verloren. “Dat is toeval, we doen het als team. We zijn goed begonnen, met een periodetitel. Daarna hadden een mindere fase en ook puntenaftrek. Ons doel is zo hoog mogelijk eindigen en hopelijk kunnen we feestvieren aan het einde. Dat is mijn doelstelling”.