In aanloop naar de wedstrijd tegen MVV sprak ADO TV met Thomas Verheydt. De lange spits heeft een verleden bij de club uit Maastricht. In 2015 debuteerde hij er in de Eerste divisie en in zijn tweede seizoen groeide hij uit tot vaste waarde. Hij weet dus wat ze in De Geusselt kunnen verwachten. “Ik denk dat het een heet potje is. Ik heb twee jaar in Maastricht gespeeld en ik denk dat er geen tegenstander met een fijn gevoel naartoe kwam. Het is ver weg en het kan spoken daar. Ik denk dat het lastig wordt voor ons, maar het vertrouwen is goed. Als wij daar gaan winnen moet Excelsior nog maar de punten pakken bij NAC”.

Toch is hij nog niet bezig met de wedstrijden op de andere velden. “Laten we eerst zelf maar drie punten halen, dan gaan we verder kijken. Maar we hebben wel een kansje”. Een uitspraak die zeker ook gebaseerd is op de uitstekende seizoenstart van de Hagenezen. “Veel mensen hadden weinig verwacht. Het is een jonge groep en we moesten nog wennen aan elkaar, maar als je kijkt waar we staan, dan doen we het redelijk. We zijn nog niet tevreden, we zijn hongerig”

Van de huidige selectie van MVV kent Thomas alleen nog Leroy Labylle. “Het is alweer vijf jaar geleden dus ik ken de ploeg niet echt meer. MVV wil altijd voetballen. Ze hebben kunstgras, fanatiek pupliek… Het kan een lastige avond worden.”