De kaartverkoop voor de wedstrijden die ADO Den Haag in september speelt is vandaag van start gegaan. Voor de thuiswedstrijd ADO Den Haag - FC Eindhoven was het al mogelijk om kaarten aan te schaffen, vanaf nu is het ook mogelijk om kaarten aan te schaffen voor de uitwedstrijden tegen Top Oss en Jong PSV en de thuiswedstrijd tegen Roda JC. 

Uitwedstrijden tegen Top Oss & Jong PSV
ADO Den Haag speelt in de maand september twee uitwedstrijden achter elkaar. Op vrijdag vrijdag 10 september om 20.00 uur zal er afgetrapt worden tegen Top Oss en ruim een week later op maandag 20 september tegen Jong PSV. De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Top Oss loopt tot woensdag 8 september 12.00 uur. Voor de uitwedstrijd tegen PSV kun je tot vrijdag 17 september 12.00 een kaartje bemachtigen. Voor het bezoeken van uitwedstrijden dien je in het bezit te zijn van een geldige Seizoen- of Clubkaart. Ook als je fysieke Seizoen- of Clubkaart onverhoopt nog niet binnen is kun je inloggen via je persoonlijke 'ADO Den Haag'-omgeving  en kaarten voor deze wedstrijd bestellen.

ADO Den Haag thuis tegen Roda JC
Vanaf heden kun je ook jouw kaarten voor de vrijdagavondwedstrijd ADO Den Haag - Roda JC aanschaffen. Deze wedstrijd staat op het programma voor vrijdag 24 september om 20.00 uur in het Cars Jeans Stadion. Voor deze wedstrijd is geldt een vrije kaartverkoop. Klik hier om direct kaarten jouw kaarten aan te schaffen. 

Testen voor toegang
Nog altijd zijn er maatregelen omtrent het coronavirus van kracht. Naast een toegangskaart en een identificatiebewijs dien je ook een QR-code te laten scannen. Je verkrijgt een QR-code in de CoronaCheckApp middels een negatieve testuitslag, een herstelbewijs of een vaccinatiebewijs.