Donderdag 19 augustus om 20.00 uur zal de kaartverkoop voor de wedstrijd NAC Breda - ADO Den Haag van start gaan. De uitwedstrijd tegen NAC Breda staat op het programma voor vrijdag 27 augustus. Voor deze wedstrijd geldt een verplichte auto/ buscombi. Voor het uitvak zijn 400 kaarten beschikbaar waarbij er maximaal 240 kaarten uitgegeven kunnen worden voor de autocombi. Zorg dus dat je op tijd jouw kaarten besteld.

Koop een kaart met jouw Seizoen- of Clubkaart
De kaartverkoop loopt tot woensdag 25 augustus 12.00 uur (mits eerder uitverkocht). Om kaarten aan te kunnen kopen dien je in het bezit te zijn van een geldige Seizoen- of Clubkaart. Ook als je fysieke Seizoen- of Clubkaart nog niet binnen is kun je inloggen via je persoonlijke 'ADO Den Haag'-omgeving  en kaarten voor deze wedstrijd bestellen.

Thuiswedstrijd ADO Den Haag - FC Eindhoven
Op hetzelfde moment dat NAC - ADO Den Haag in de verkoop gaat zal het ook mogelijk zijn om kaarten voor de thuiswedstrijd ADO Den Haag - FC Eindhoven aan te schaffen. Deze wedstrijd staat op het programma voor zondag 5 september om 16.45 uur. 

Testen voor toegang
Voor beide wedstrijden zijn er maatregelen omtrent het coronavirus van toepassing. Naast een toegangskaart en een identificatiebewijs dien je ook een QR-code te laten scannen. Je verkrijgt een QR-code in de CoronaCheckApp middels een negatieve testuitslag, een herstelbewijs of een vaccinatiebewijs.