Het was zaterdag gezellig druk tijdens de open training en de spelerspresentatie in het Cars Jeans Stadion. Tijdens deze ‘Open Dag Light’ stonden er diverse activiteiten op het programma, maar het was ook de start van de verkoop van de nieuwe kledinglijn. Dat de nieuwe tenues in de smaak vallen bleek wel uit de rij die er voor openingstijd al stond voor de deur van de nieuwe Fanstore.

ADO Den Haag

Rond half één arriveerde de selectie bij het Cars Jeans Stadion in een gloednieuwe spelersbus van vervoerspartner Van Heugten Tours. Op de bus is onder andere de skyline van de stad te zien, een ooievaar en natuurlijk het logo van ADO Den Haag. Ook is de touringcar voorzien van geel-groene zwaailichten en buitenspeakers waaruit het "O, o, Den Haag" schalde.

(L-R) coach *Ruud Brood* of ADO Den Haag, *Tijl Beckand*

Na de spectaculaire aankomst kon iedereen een plekje op de tribune zoeken en was het tijd voor de spelerspresentatie door niemand minder dan Tijl Beckand. Daarna werd de microfoon overgedragen aan hoofdtrainer Ruud Brood zodat hij voor het aanwezige publiek de open training kon afwerken.

(L-R) *Aaron Meijers* of ADO Den Haag, *Boy Kemper* of ADO Den Haag

Fotoserie