De losse kaartverkoop voor de eerste uitwedstrijd van ADO Den Haag in de Keuken Kampioen Divisie is van start gegaan. Het betreft de uitwedstrijd tegen FC Volendam, welke op vrijdag 13 augustus op het programma staat. 

Koop een toegangskaart met jouw Seizoen- of Clubkaart
Ben je in het bezit van een Seizoen- of Clubkaart van ADO Den Haag dan kun je vanaf nu een toegangskaart aankopen. Log in binnen je persoonlijke 'ADO Den Haag'-omgeving om je kaart te bestellen! De kaartverkoop voor deze wedstrijd sluit op woensdag 11 augustus om 17.00 uur. 

actiebtn inl scc

Auto/buscombi
Voor de eerste uitwedstrijd van het seizoen geldt een verplichte auto/buscombi. Dit betekent dat je op de wedstrijddag jouw ticket omwisselt bij het Cars Jeans Stadion waarna richting Volendam kan worden afreisd. Een kaartje kost 9 euro als je met de auto gaat en 21 euro wanneer je kiest voor de buscombi.

Testen voor toegang
Ook voor deze wedstrijd zijn er maatregelen omtrent het coronavirus van toepassing. Voor het uitvak zijn 267 toegangskaarten beschikbaar en dien je naast een geldig toegangskaartje ook een coronatoegangsbewijs te laten zien. Dit kan met een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs.