Voor ADO Den Haag is woensdag de voorbereiding op het seizoen 2021/2022 officieel van start gegaan met de eerste training. Oefenmeester Ruud Brood had samen met zijn nieuwe assistenten Giovanni Franken en Edwin Grünholz tijdens de eerste oefensessie de beschikking over een ruime selectie.

Zo keerden Aaron Meijers, Robin Polley, Lorenzo van Kleef en Evan Rottier na hun verhuurperiode weer terug op bekend terrein en trainden ook Hugo Wentges, Benjamin Reemst, Sem Steijn en Yahya Boussakou mee met de eerste selectie. Naast de bekende gezichten stonden er met Dhoraso Moreo Klas (FC Den Bosch) en Marius van Mil (Excelsior Maassluis) ook twee nieuwkomers op het trainingsveld.

lr210623ab13246

De komende dagen zal de selectie nog diverse trainingen op het Prinses Irene Sportpark afwerken waarna op zaterdag 3 juli (aftrap 15.00 uur) het inmiddels traditionele oefenduel met HVV Laakkwartier op het programma staat.

Meer informatie omtrent het geplande oefenduel tegen Laakkwartier en de eventuele aanwezigheid van publiek bij deze wedstrijd volgt later. Ook zal de rest van de oefencampagne van ADO Den Haag later nog gecommuniceerd worden.

lr210623ab13432