Nasser El Khayati werd maandagmiddag officieel gepresenteerd als nieuwe speler van ADO Den Haag. De net 32-jarige middenvelder, die tussen 2017 en 2019 ook al voor ADO Den Haag uitkwam, sprak met ADO TV over zijn terugkeer. "ADO Den Haag is mijn club."

El Khayati is blij om weer speler van ADO Den Haag te zijn. “Het geeft een lekker gevoel om weer terug te zijn bij de club waar ik nog niet zo lang geleden nog was. ADO Den Haag voelt voor mij als een warm bad”, glimlacht de kersverse aanwinst. “De vele berichten van de fans hebben me veel gedaan. Ik vind dat heel mooi. Het heeft ook zeker een rol gespeeld in mijn besluit om terug te keren. Ik wil de waardering graag teruggeven aan hen.”

De doelstellingen voor het komende halve seizoen zijn duidelijk voor de aanvallende middenvelder. "Ik wil zo snel mogelijk integreren in de groep en daarnaast vastigheden en automatismes zien te ontwikkelen. En dan is het hopen op een aantal goede overwinningen, zodat we lijfsbehoud kunnen bewerkstelligen en in de Eredivisie zullen blijven.”

Dat El Khayati zou terugkeren bij ADO Den Haag stond voor hem al langer vast. “Ik zie mezelf niet bij een andere Eredivisieclub spelen waarmee ik ADO Den Haag pijn moet doen. ADO Den Haag is mijn club en ik heb hier zelfs mijn debuut in de Eredivisie gemaakt. We hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt.”