ADO Den Haag kruist komende zaterdag de degens met FC Emmen. ADO TV blikt met hoofdtrainer Ruud Brood vooruit op het belangrijke treffen met de concurrent in de strijd om lijfsbehoud in de Eredivisie.

Vooruitgang
Ondanks de nederlaag van vorige week, in de laatste minuut tegen AZ (2-1), en de midweekse bekeruitschakeling tegen Vitesse (2-1) ziet de oefenmeester vooruitgang bij zijn ploeg. "Qua resultaat hebben we onszelf niet beloond en hadden we meer verdiend, maar het nieuwe jaar zien we wel dat we meer vaster worden, meer strijd leveren en beter in de wedstrijden zitten.

FC Emmen
Zaterdag is FC Emmen te gast in het eigen Cars Jeans Stadion. Een wedstrijd waarbij de belangen groot zijn voor beide ploegen. "Buiten het feit dat FC Emmen een concurrent is, willen we gewoon heel graag de punten binnenhalen. Het maakt niet uit op welke manier, als ze maar in Den Haag blijven. Daar moeten we alles voor geven.”

Strijd, Passie en Haagse Bluf
Dat ADO Den Haag trouwe supporters heeft is uiteraard ook bij Brood bekend. De keuzeheer is dan ook blij met de steun die ze tonen. “De supporters staan achter ons, dat hebben we al diverse keren gezien. Ik denk dat we ook wel de vraag om strijd beantwoorden, want de jongens geven niet op. Wij willen hier met zijn allen uitkomen. Dat moet morgen niet anders zijn.”