Met kerst willen we genieten van warmte, lekker eten, cadeaus en bovenal van elkaars aanwezigheid. Juist dat laatste is nu - aan het einde van dit onwerkelijke jaar - lastig. Daarom lanceerden wij een kerstbalactie voor het goede doel, brachten we het Cars Jeans Stadion in kerstsferen en hebben we traditiegetrouw een kerstvideo gemaakt voor onze fans en sponsoren. 

 

We missen jullie, we missen elkaar. Des te belangrijk is het om extra naar elkaar om te kijken, zeker in deze koude wintermaanden. Daarom startte de Participatie Keuken in samenwerking met vele andere partijen de campagne #SoeperWinter, een initiatief waarbij honderden vrijwilligers liefde verspreiden aan duizenden ouderen in de Haagse regio. Dat gebeurt in de vorm van een smakelijke kop soep én een praatje. ADO Den Haag verkocht een paarduizend kerstballen voor dit goede doel, die stuk voor stuk voorzien werden van handtekeningen van de spelers. 

In de kerstvideo brengt een gewaardeerd lid van De Grijze Reigâhs het gevoel over dat veel supporters en zakelijke relaties meteen zullen herkennen. Het is de hunkering om weer samen te komen in het stadion. Het kan nog niet, maar dat betekent niet dat we er niet voor elkaar kunnen zijn. De soepactie en de kerstbalactie zijn hier prachtige bewijzen van. Het mooie hiervan is dat we dit samen tot een succes hebben gemaakt.  

Natuurlijk hopen we dat we zo snel mogelijk weer met zijn allen kunnen samenkomen in het Cars Jeans Stadion. Als het eenmaal zover is, dan zal het meteen als vanouds voelen. Tot die tijd blijven we jullie missen, elke dag. 

ADO Den Haag wenst alle fans, sponsoren en iedereen die de club een warm hart toedraagt prettige feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2021!  

201220llr6217