Deze week valt er in het programmaboekje voor de wedstrijd van aanstaande woensdag tegen PEC Zwolle (aftrap 20.00 uur) onder andere een interview met Boy Kemper te lezen. Daarnaast kan er weer worden meegedaan aan de prijsvraag en kijken we met Jonathan Mulder terug op zijn debuut tegen Ajax.

In het programmaboekje kijkt de 21-jarige linkspoot terug op zijn tijd bij FC Volendam, waar hij het grootste gedeelte van zijn carrière speelde. Tevens komt zijn periode bij Ajax ter sprake, waarin Kemper in zijn eerste seizoen direct veel prijzen pakte. Tot slot blikt de nieuwkomer terug op zijn eerste maanden bij ADO Den Haag.

“De eerste wedstrijd tegen Heracles Almelo was voor mij een grote teleurstelling. Ik was te gretig en pakte op het einde ook nog een rode kaart. Hierna heb ik een aantal wedstrijden op de reservebank gezeten, maar heb ik altijd het geloof gehouden dat het weer goed zou komen. Inmiddels heb ik gelukkig weer een kans gekregen en heb ik laten zien wie ik echt ben. Al weet ik van mijzelf dat ik nog beter kan.”

Lees in het programmaboekje het gehele interview met de verdediger:

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - PEC Zwolle, seizoen 2020-2021