Voor ADO Den Haag is er een uitwedstrijd tegen Vitesse uit de koker gekomen tijdens de loting voor de achtste finales van de TOTO KNVB Beker. Het duel zal worden afgewerkt op 19, 20 of 21 januari. Mocht ADO Den Haag als winnaar uit het treffen komen, dan staat er een uitwedstrijd te wachten in de kwartfinales.

ADO Den Haag zal derhalve met Vitesse strijden om een plaats bij de laatste acht van het toernooi om de TOTO KNVB Beker. De equipe van trainer Ruud Brood kreeg in de tweede ronde een 'bye', omdat ADO Den Haag één van de negen clubs met een vrijstelling was. In de eerste ronde wisten de geel-groenen in eigen huis na een miraculeuze kopgoal van keeper Luuk Koopmans en een penaltyserie af te rekenen met Sparta Rotterdam.

ADO Den Haag Vrouwen
De loting voor het bekertoernooi voor de vrouwen werd zaterdagavond ook verricht. ADO Den Haag Vrouwen neemt het in de kwartfinales op tegen Excelsior Vrouwen, op 5 of 7 februari. Deze ploegen werden aan elkaar gekoppeld door niemand minder dan Sjaak Polak. De oud-speler van ADO Den Haag en de huidige trainer van ADO Den Haag Vrouwen verrichtte zaterdag namelijk de lotingen.