ADO Den Haag is maandag officieel begonnen aan de voorbereiding van het seizoen 2020/2021. Onder prima weeromstandigheden werd op het Prinses Irene Sportpark, de nieuwe trainingslocatie van ADO Den Haag, de eerste training van het seizoen afgewerkt.

Aleksandar Rankovic stond op de schitterende trainingsvelden van het Prinses Irene Sportpark voor de eerste maal als eindverantwoordelijke voor de groep. De oefenmeester, die als speler het geel-groene shirt tussen 2005 en 2011 droeg en daarna ook als jeugdcoach aan de club verbonden was, kon tijdens de eerste trainingssessie al beschikken over een ruime spelersgroep. Ook nieuwkomers Peet Bijen, Samy Bourard, Boy Kemper, Amar Catic, Emilio Estevez Tsai en Kees de Boer stonden allen op het veld. Robert Zwinkels was niet helemaal okselfris en was het enige selectielid dat ontbrak.

200720llu0327

ADO Den Haag zal deze week nog verschillende trainingen afwerken op het Prinses Irene Sportpark, waarna het zondag vertrekt voor een zevendaags trainingskamp in Mierlo. Op vrijdag 31 juli worden vervolgens de eerste twee trainingsweken afgesloten met de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. In Stadion de Geusselt is MVV Maastricht om 17.00 uur de tegenstander. Dit betreft een besloten oefenduel, dat wel via de officiële clubkanalen te volgen zal zijn.

De trainingen van ADO Den Haag worden overigens noodgedwongen achter gesloten deuren afgewerkt. Omwille van logistieke redenen op de nieuwe trainingslocatie en vooral vanuit het oogpunt van de gezondheid is het nog niet mogelijk om toeschouwers te ontvangen op het Prinses Irene Sportpark. ADO Den Haag hoopt haar Seizoenkaarthouders voor de start van de competitie wel de gelegenheid te kunnen bieden om de eerste selectie aan het werk te zien in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

200720llu0345