ADO Den Haag heeft de selectie versterkt met Jordan Spence. De rechtsachter is voor de rest van het seizoen vastgelegd in het Cars Jeans Stadion. De 29-jarige Engelsman, die zonder club zat, was van 4 tot en met 10 januari al met ADO Den Haag op trainingskamp in Zuid-Spanje.

Spence maakte het gehele trainingskamp in Alhaurín el Grande mee met ADO Den Haag en kwam op Spaanse bodem in actie in de oefenwedstrijd tegen vv Noordwijk. In dit oefenduel verzorgde de Engelsman als rechtsachter meteen een fraaie assist. Beide partijen wilden na de trainingsweek in Spanje graag met elkaar in zee en zijn blij dat de handtekeningen nu gezet zijn.

 

Met Spence heeft ADO Den Haag zichzelf verzekerd van de komst van een voormalig jeugdinternational van Engeland. De rechtsachter speelde in de jeugd van West Ham United en debuteerde in 2010 ook bij deze club in de Premier League. Na zeven optredens op het hoogste Engelse niveau en uitleenbeurten bij Leyton Orient, Scunthorpe United, Bristol City en Sheffield Wednesday verkaste Spence naar Milton Keynes Dons, dat hem eerst huurde en vervolgens vastlegde. Daarna speelde de rechtsachter, tot afgelopen zomer, drie seizoenen voor Ipswich Town. Spence heeft in totaal maar liefst 235 Engelse competitiewedstrijden in de benen.

“Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te leveren aan ADO Den Haag. De eerste indrukken van de club en haar fans zijn zeer goed”, zegt Spence na zijn aankomst in het Cars Jeans Stadion. “Mijn tijd op het trainingskamp was belangrijk. De spelers hebben mij in Spanje direct comfortabel laten voelen. Het was goed om te zien dat de ploeg afgelopen weekend gewonnen heeft. Hopelijk is deze overwinning de start van een mooie tweede seizoenshelft”, aldus Spence.

ADO Den Haag heet Spence van harte welkom bij de club! 

img 4957