Daags na de officiële presentatie van hoofdtrainer Alan Pardew en assistent-coach Chris Powell staat de eerste training van ADO Den Haag van 2020 op het menu. Vrijdagmiddag om 14.00 uur begint de eerste sessie van het nieuwe jaar. Een dag later stapt de selectie, na een ochtendtraining in het Cars Jeans Stadion, op het vliegtuig voor het winterse trainingskamp. 

ADO Den Haag slaat van zaterdag 4 januari tot en met vrijdag 10 januari de tenten op in Alhaurín el Grande, een plaatsje vlakbij Málaga en Marbella. Tijdens het trainingskamp worden er twee oefenwedstrijden gespeeld. In het eerste duel, dat op maandag 6 januari om 11.00 uur afgetrapt wordt, is Tweededivisionist vv Noordwijk de tegenstander. Drie dagen later, op donderdag 9 januari, kruist ADO Den Haag om 15.30 uur de degens met Bundesliga-club TSG 1899 Hoffenheim. Alles van het trainingskamp is uiteraard op de voet te volgen via de officiële kanalen van de club.

Er gaan 24 spelers mee op trainingskamp. Mike Havekotte is verhuurd aan FC Dordrecht en heeft daarom een plek vrijgemaakt voor de 19-jarige keeper Youri Schoonderwaldt. Naast Havekotte reizen ook Aleksandar Bjelica en Pawel Cibicki niet mee naar Spanje. Het tweetal krijgt de mogelijkheid om zich te oriënteren op een oplossing voor hun huidige situatie bij ADO Den Haag. Tom Beugelsdijk reist ondanks zijn polsblessure wel mee naar Andalusië, waar Sem Steijn ook tot de groep zal behoren.

Selectie voor trainingskamp

Doel
Luuk Koopmans
Youri Schoonderwaldt
Robert Zwinkels

Verdediging
Jamal Amofa
Tom Beugelsdijk
Milan van Ewijk
Aaron Meijers
Dehninio Muringen
Shaquille Pinas
Robin Polley

Middenveld
Danny Bakker
Erik Falkenburg
John Goossens
Donny Gorter
Thom Haye
Lex Immers
Lorenzo van Kleef
Dion Malone
Sem Steijn

Aanval
Elson Hooi
Michiel Kramer
Tomas Necid
Bilal Ould-Chikh
Crysencio Summerville