Er hebben drie contractverlengingen plaatsgevonden in de staf van ADO Den Haag. De verbintenissen van Dirk Heesen (assistent- en interim-coach), Raymond Mulder (keeperstrainer) en John Nieuwenburg (fysiektrainer) zijn verlengd.

Heesen (50) behoort sinds februari 2017 tot de technische staf van ADO Den Haag, de club waar hij tussen 1992 en 1998 als speler tot meer dan 250 wedstrijden kwam. De huidige interim-coach is ook oud-speler van FC Utrecht, FC Wageningen en TOP Oss. Nadat hij bij laatstgenoemde club zijn trainersloopbaan begon en daar van de Topklasse naar de Eerste Divisie promoveerde, was Heesen ook nog werkzaam bij Willem II (assistent), het Chinese Guangzhou Evergrande (jeugd) en het Engelse Queens Park Rangers (assistent). Heesen verlengt voor één jaar, tot de zomer van 2021.

Sinds de zomer van 2016 is Mulder de keeperstrainer van het eerste elftal van ADO Den Haag, waar de clubman sinds 2009 ook al actief was bij de jeugdopleiding. In het verleden was de 43-jarige Mulder ook als keeperstrainer werkzaam bij het Haagse HBS. Mulder, die in februari 2018 gelijktijdig met Robert Zwinkels verlengde, tekent voor drie jaar bij en ligt dus vast tot medio 2023.

Ook Nieuwenburg (40) heeft voor drie seizoenen verlengd en is dus tot medio 2023 als fysiektrainer verbonden aan ADO Den Haag, waar hij geassisteerd wordt door Levi Schwiebbe. De in Den Haag geboren Nieuwenburg nam in juni 2016 de taken over van Nol Hornix, die hij daarvoor al assisteerde. De voormalig verdediger annex middenvelder speelde tijdens zijn spelersloopbaan voor Sparta (twee periodes), Ajax (twee periodes), FC Dordrecht, Helmond Sport, Haarlem en Scheveningen. In maart sprak ADO TV uitgebreid met Nieuwenburg over zijn werkzaamheden als fysiektrainer.