Edwin de Graaf is door (privé)omstandigheden momenteel niet actief als assistent-trainer van ADO Den Haag. De club is met het lid van de technische staf in gesprek over hoe de toekomst eruit zal zien.

Manager Voetbalzaken Jeffrey van As: “We zijn momenteel met Edwin in gesprek en in afwachting van de uitkomsten van de gesprekken is er in gezamenlijk overleg besloten dat hij zich tot nader order niet op de club zal melden. Door de afwezigheid van De Graaf en het eerdere vertrek van Fons Groenendijk zal Virgilio Teixeira voorlopig een belangrijkere rol spelen in de technische staf van ADO Den Haag. Hij zal in ieder geval bij de laatste twee wedstrijden voor de winterstop op de bank zitten.”

Teixeira, de trainer van Jong ADO Den Haag, liep al twee dagen per week stage bij het eerste elftal. De beloftencoach gaat voorlopig dus een grotere rol spelen in de technische staf, die sinds het vertrek van Groenendijk geleid wordt door Dirk Heesen. Bij de duels met FC Groningen (zaterdag 14 december, thuis) en Ajax (zondag 22 december, uit) zit Teixeira in ieder geval in de dug-out. Hij combineert deze rol met zijn taken bij Jong ADO Den Haag.