In een tijdbestek van slechts negen dagen reist ADO Den Haag twee keer af naar Sittard. Komende donderdag (20.45 uur) is Fortuna Sittard de tegenstander in de eerste bekerronde en op zaterdag 9 november (19.45 uur) gaat de Haagse ploeg ook in de Eredivisie op bezoek bij de Limburgse club. Voor deze duels heeft ADO Den Haag een actie voor de fans opgezet.

Wie een kaartje aanschaft voor de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard in het toernooi om de TOTO KNVB Beker van komende donderdag, mag negen dagen later gratis mee naar de uitwedstrijd tegen de Limburgse club in competitieverband. Er volgt nog nadere informatie over hoe dit tweede kaartje te verkrijgen is. Let op: dit toegangsbewijs is niet overdraagbaar en moet dus door dezelfde persoon verzilverd worden.

“We willen onze supporters graag bedanken voor de steun, die we elke wedstrijd weer hard nodig hebben”, zegt Algemeen Directeur Mohammed Hamdi over de actie voor de fans. “Voor de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard geldt dat de supporters lang onderweg en laat thuis zijn. We willen ze belonen voor de tijd en energie die ze steken in het ondersteunen van onze ploeg. Dat waarderen we namelijk enorm.”

De kaartverkoop voor het uitduel met Fortuna in de beker eindigt komende dinsdag om 18.00 uur. Klik hier om nog een kaartje te bemachtigen.