Op de eerste dag van de herfstvakantie verzamelden 115 ADO Kids zich bij het Cars Jeans Stadion voor het herfsttoernooi. De jonge fans hadden natuurlijk erg veel zin om samen met hun helden van ADO Den Haag te voetballen in het echte Cars Jeans Stadion, want wie wil dat nu niet?!

De mannen van ADO Den Haag die meededen waren Pawel Cibicki, Milan van Ewijk en Tom Beugelsdijk. Zij werden enthousiast ontvangen door de ADO Kids, die eerder het veld op waren gekomen onder luid applaus van hun familie op de tribune. Er waren twee poules: één voor de jongere kinderen en één voor de oudere kinderen. In beide poules speelden de vijf teams vier wedstrijden van tien minuten. Er werd sportief gestreden om de felbegeerde eerste plaats. Iedereen wilde graag aan de spelers van ADO Den Haag laten zien hoeveel kwaliteit ze in huis hadden. Wat hebben we een mooie acties gezien!

Na afloop van het toernooi konden de ADO KIDS op jacht naar een selfie en een handtekening met/van de spelers. Een mooie herinnering aan deze leuke dag, die werd afgesloten met een mooie medaille voor alle deelnemers.

ADO Kids, jullie waren weer geweldig! Fijne vakantie nog!

Word ook lid!
Ben jij nog geen lid van ADO KIDS en lijkt het je ook leuk om met onze spelers te voetballen? Meld je dan direct aan!

Videoverslag

Foto's