Na drie sterke invalbeurten (tegen RKC Waalwijk, VVV-Venlo en Feyenoord) voelt Dion Malone zich weer klaar voor het echte werk. De middenvelder, want dat is hij volgens zichzelf toch wat meer dan een verdediger, blikt in gesprek met ADO TV vooruit op de thuiswedstrijd tegen AZ.

Spierklachten speelden Malone in de eerste weken van het nieuwe seizoen parten, maar de speler heeft een punt achter deze kwetsuur gezet. “Ik heb lang gesukkeld met een blessure, maar het gaat weer de goede kant op. Ik voel me steeds beter en fitter”, aldus Malone, die de laatste wedstrijden op het middenveld inviel. “Dat ik me lekker voel heeft ook daarmee te maken. Dat is toch mijn positie, al kan ik ook als rechtsback uit de voeten.”

Malone kijkt uit naar de thuiswedstrijd tegen AZ van komende zondag (16.45 uur). “We hebben toch wel iets recht te zetten, ondanks de betere tweede helft tegen Feyenoord. We gaan volle bak gaan tegen AZ, dat ook een beetje thuis speelt. Maar uiteindelijk speelt er maar één ploeg thuis en dat zijn wij”, lacht Malone.