Fons Groenendijk kijkt uit naar komende zondag. Niet alleen vanwege de altijd mooie uitwedstrijd tegen Feyenoord, maar ook omdat er opnieuw een grootse knuffelactie georganiseerd wordt door de Haagse supportersgroepen. ”Het is een geweldig initiatief. Het geeft aan wat ADO Den Haag voor club kan zijn.”

“Het is altijd geweldig om in De Kuip te spelen”, zegt Groenendijk tegen ADO TV in aanloop naar het uitduel met Feyenoord. “We moeten met plezier, lef en flair spelen en zullen dan zeker onze mogelijkheden krijgen. Vooral als we weer weinig weg weten te geven. Feyenoord staat er wel wat beter op dan een paar weken geleden; ze hebben goede versterkingen gehaald en zien spelers terugkeren van blessures.”

De nieuwe spelers van ADO Den Haag worden ook steeds fitter. “Dat zien we wel gebeuren”, stelt Groenendijk, die in de persoon van Thom Haye ook een nieuwe speler kon verwelkomen. “Dat is heel positief. Thom is zeker een versterking voor onze club. Zijn komst zet de concurrentie weer wat op scherp. Thom is een creatieve speler, die gewoon goed kan voetballen. Daar gaan we plezier aan beleven. Ik ben blij met zijn komst.”

De zeges op RKC Waalwijk en VVV-Venlo hebben ADO Den Haag wat meer ademruimte gegeven richting Feyenoord-uit. “Het gevoel wordt steeds beter, maar voetballend moet er nog wel wat bij.”