ADO Den Haag beleefde afgelopen week niet de competitiestart waar het op voorhand op hoopte. Na een 2-0 voorsprong ging de ploeg van Fons Groenendijk alsnog ten onder tegen FC Utrecht. Toch hoop het Haagse kamp op een verrassing in het uitduel met PSV (zondag, 20.00 uur). Groenendijk blikt vooruit bij ADO TV.

;

Groenendijk concludeerde na de seizoensopener dat ADO Den Haag nog niet op honderd procent zit, maar hoopt zo snel mogelijk punten te kunnen pakken. Hij is een trainer die altijd gelooft in de kansen van zijn ploeg en dat zal in Eindhoven niet anders zijn. “PSV-uit is op papier één van de moeilijkste wedstrijden. Ik zie altijd kansen, maar tussen de kansen zien en het voor elkaar krijgen zit een groot verschil. We willen de huid zo duur mogelijk verkopen.”

Mogelijk heeft Groenendijk in Eindhoven al de beschikking over Bilal Ould-Chikh, die donderdag als aanwinst gepresenteerd werd. “Ik heb een positief beeld van hem. Hij kan heel goed voetballen. Hij wil zichzelf weer op de kaart zetten bij ADO Den Haag. Zijn kwaliteiten liegen er niet om”, aldus Groenendijk, die aangeeft dat Dion Malone en John Goossens weer dicht bij speelminuten komen.