Na het eindsignaal van de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Willem II - met 6-2 gewonnen door de ploeg van Fons Groenendijk - werd de Karel Jansen Trofee uitgereikt voor de beste speler van het seizoen. Traditiegetrouw kregen ook de clubtopscorer en het Talent van het Jaar een prijs.

Nasser El Khayati kroonde zich niet alleen tot clubtopscorer met zeventien goals, maar werd ook uitgeroepen tot Speler van het Jaar. De spelmaker, die ook nog twaalf assists gaf, kreeg de prijs uit handen van voormalig ADO Den Haag-speler Aad Kila. Omdat El Khayati zowel Speler van het Jaar als topscorer werd, kreeg hij twee houten emblemen. "Dit is een mooie individuele prijs, maar het is eigenlijk een prijs voor het hele team. We hebben het met zijn allen gedaan", zo sprak El Khayati het publiek toe.

Shaquille Pinas werd verkozen tot Talent van het Jaar. De 21-jarige verdediger beleefde dit seizoen zijn definitieve doorbraak in de Haagse hoofdmacht, met zeventien zeer verdienstelijke optredens in de Eredivisie. 

lr190515llu8648