ADO Den Haag bereidt zich voor op de derde wedstrijd in één week: het thuisduel met FC Utrecht van komende zaterdag (18.30 uur). Na een goed gelijkspel tegen Vitesse en een mindere remise bij Fortuna Sittard hopen Fons Groenendijk en Tom Beugelsdijk de week af te kunnen sluiten met een driepunter. De coach en de verdediger blikken vooruit bij ADO TV.

Groenendijk geeft voor de camera aan dat men, ook niet vanwege het drukke schema, geen spectaculaire veranderingen in zijn basisploeg moet verwachten. "Mogelijk worden we wel gedwongen om eerder wissels door te voeren tijdens de wedstrijd", aldus de trainer. "Dit is een heel belangrijk duel. Dat weet de groep ook. We zijn goed hersteld van de vorige wedstrijden en geloven er weer in dat er wat moois kan ontstaan, met de fans erachter."

Met FC Utrecht treft ADO Den Haag een ploeg in vorm. De Domstedelingen zijn al acht duels op rij ongeslagen en scoorden minimaal vier keer in de laatste drie uitduels. "Het is een lastige en goede ploeg, met sterke aanvallers", zegt Beugelsdijk dan ook. "Maar wij kunnen hier thuis absoluut punten tegen ze pakken. We moeten er vol voor gaan."