Op maandag 18 maart stond het jaarlijkse darttoernooi in het MFC weer op de kalender. Het was gezellig druk in het supportershome, waar de spelers van ADO Den Haag onder het genot van een hapje en een drankje een pijltje gooiden met een stuk of vijftig supporters. Supportersvereniging Haagsche Bluf, de organisator van het evenement, kan terugkijken op een meer dan geslaagde avond!

Vanaf 19.00 uur liep het MFC vol met supporters en spelers. Voor het darttoernooi werden de fans gekoppeld aan de spelers. Een 'best of three' maakte steeds uit welke speler door zou gaan naar de volgende ronde. Uiteindelijk kwamen Lex Immers en Donny Gorter tegenover elkaar te staan in de finale. Gorter verraste vriend en vijand door Immers te verslaan in deze eindstrijd. Uiteindelijk kregen alle finalisten een leuke prijs overhandigd van de organisatie. 

Naast het darten werd er ook door de supporters en de spelers getafelvoetbald en getafeltennist in het MFC. En uiteraard werd er ook geposeerd voor foto's en volop gesproken over voetbal. Wat het laatste betreft vond iedereen het prettig om even van gedachten te wisselen over het wel een wee bij ADO Den Haag.

darts2

Foto's: Alberto van der Spiegel