In navolging van Elson Hooi (Curaçao) mogen Shaquille Pinas en Wilfried Kanon zich ook opmaken voor interlandvoetbal. In tegenstelling tot dit drietal zit er voor Giovanni Troupée en Hugo Wentges deze maand geen interlandvoetbal in.

Troupée en Pinas zaten in de voorselectie van Jong Oranje, maar zitten beiden niet in de uiteindelijke groep. Troupée komt door zijn blessure helemaal niet in actie in de komende interlandbreak, maar Pinas schuift nog wel door naar Oranje onder 20. Daarmee speelt hij tegen Mexico (vrijdag 22 maart in Rijnsburg) en Tsjechië (maandag 25 maart in Ceske Budejovice). Pinas kan zijn vijfde en zesde interland spelen voor Oranje onder 20.

Kanon maakt zich weer op voor twee wedstrijden met de nationale ploeg van Ivoorkust. De centrumverdediger is door bondscoach Ibrahim Kamara opgenomen in de definitieve selectie van les Éléphants. Kanon, 33-voudig international, is met Ivoorkust al geplaatst voor de Afrika Cup van later dit jaar. In de komende interlandbreak zijn Rwanda (23 maart in Abidjan) en Liberia (26 maart in Abidjan) de tegenstanders. Een kwalificatiewedstrijd om des keizers baard en een oefeninterland.

Wentges zat in de voorselectie van Oranje onder 17 voor het voor het UEFA elite toernooi in Nederland, maar de jeugdkeeper van ADO Den Haag moet genoegen nemen met een plek op de stand-by lijst.