Supporters die voor de uitwedstrijd tegen Excelsior gebruikmaken van de buscombi dienen zaterdag om 18.00 uur te verzamelen bij ingang 27-28 in de ring van het Cars Jeans Stadion. De bus vertrekt om uiterlijk om 18.15 uur.

Buscombi
Supporters die met de auto naar het Cars Jeans komen kunnen gratis op P2 te parkeren. Mensen die met een buscombikaart maar niet met de bus naar het stadion van Excelsior afreizen worden niet toegelaten tot het stadion. Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag Seizoen- of Clubkaart in combinatie met een uitgeprint E-ticketing omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen Seizoen- of Clubkaarten worden gecontroleerd. Houder van de kaart dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Dit geldt ook voor glas- en blikwerk. Het is wel toegestaan om ongeopende plastic flesjes mee te nemen in de bus. Supporters bij wie desondanks toch alcoholhoudende drank wordt aangetroffen, worden niet tot de bus toegelaten. Het is niet toegestaan om flesjes bij aankomst in Rotterdam mee uit te bus te nemen.

Vanwege de korte reistijd wordt er onderweg niet gestopt.

Autocombi
Supporters die gebruik maken van de verplichte autocombi dienen tussen 18.45 uur en 19.45 uur hun uitgeprinte omwisselbiljetten voor een toegangskaart om te wisselen voor de ingang van de parkeergarage nabij het stadion van Excelsior (P3). Dit gebeurt alleen als de Seizoen- of  Clubkaart ook getoond wordt en het identiteitsbewijs desgevraagd getoond kan worden. Een verplichte autocombi omvat een regeling voor auto's die niet meer dan negen personen kunnen vervoeren.
Let op: Maximale doorrijhoogte Erasmus parkeergarage is 2 meter.

De geadviseerde rijroute is als volgt:

  • A20 afslag A16 richting Dordrecht.
  • Afslag Capelle a/d IJssel, Rotterdam-Centrum
  • Eerste stoplicht rechts aanhouden richting Abram van Rijckevorselweg
  • Volgende stoplicht rechtsaf naar Burgermeester Oudlaan.
  • Volg borden ‘Excelsior’ P3.

Het is niet toegestaan om op het parkeerterrein en rondom het stadion van Excelsior buiten auto’s alcoholhoudende drank voor handen te hebben.