Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Het gaat weer beginnen. Eindelijk, vinden Fons Groenendijk en Nasser El Khayati. De coach en spelmaker van ADO Den Haag blikken voor de camera van ADO TV vooruit op het duel met FC Emmen, dat zondag om 12.15 uur afgetrapt wordt in het Cars Jeans Stadion. 

ADO Den Haag kampt voor de seizoensouverture met weinig personele problemen. Alleen Trevor David is er niet bij wegens zijn zware blessure. Het zorgt er, samen met het feit dat er maar liefst elf oefenduels gespeeld werden, voor dat de Groenendijk staat te trappelen. “De voorbereiding en oefenwedstrijden hebben we nu wel weer gehad. Het moet bij ADO Den Haag weer ergens om gaan. Ik hoop dat we dat zondag vanaf de eerste minuut kunnen laten zien tegen Emmen, dat wel een gevaarlijke ploeg heeft. We zijn conditioneel nu ook in orde. Uiteindelijk zijn we hier en daar nog wel aan het kijken naar de beste samenstelling van de ploeg. Op een aantal posities zit het dicht bij elkaar. Het zou fijn zijn als er nog frisse krachten bij komen, daar kijken we ook nog goed naar."