Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop
Vanwege de overweldigende belangstelling voor de lanceringseditie van de ADO Den Haag Voetbalkampen in het Cars Jeans Stadion is ervoor gekozen om nog twee extra edities in het stadion te organiseren! Eén ADO Den Haag Voetbalkamp in de zomervakantie én één in de herfstvakantie. Inschrijven kan weer via www.adodenhaag.nl/voetbalkampen.

ADO Den Haag Voetbalkampen in het Cars Jeans Stadion
De tweede zomereditie in het stadion is van dinsdag 14 augustus tot en met donderdag 16 augustus 2018. Het voetbalkamp in de herfstvakantie zal plaatsvinden van dinsdag 23 oktober tot en met donderdag 25 oktober, beide edities zijn dagelijks van 9:00 – 15:00 uur.

Tijdens de ADO Den Haag Voetbalkampen ervaren de kinderen in drie dagen hoe het is om als een profvoetballer van ADO Den Haag door het leven te gaan, in een eigen uniek ADO Den Haag Voetbalkampen tenue!

Ben jij er ook bij? Ga snel naar: www.adodenhaag.nl/voetbalkampen om je in te schrijven!