Afgelopen weekend kwamen er vijf internationals van ADO Den Haag in actie voor hun land. Een overzicht van hun prestaties.

Ladan
Vrijdag verloor Delano Ladan met Oranje Onder 18 met 3-1 van de leeftijdgenoten van Italië. Ladan viel in de tweede helft in. Het ging om een oefenwedstrijd.

Johnsen
Bjørn Johnsen was met Noorwegen succesvoller. De spits deed negentig minuten mee in de oefenwedstrijd tegen Australië. De Noren wonnen in eigen huis met 4-1.

Hooi
Elson Hooi had met Curaçao een belangrijk aandeel in het 1-1 gelijkspel tegen Bolivia. Hij verzorgde de assist bij het enige doelpunt voor zijn land.

Kanon
Wilfried Kanon is weer volledig hersteld van zijn liesblessure, getuige het feit dat hij met Ivoorkust de gehele wedstrijd tegen Togo speelde. De Afrikaanse landen kwamen een 2-2 remise overeen.

Ebuehi
Ook Tyronne Ebuehi kwam in actie, voor Nigeria. Dat land won de oefeninterland van Polen met 0-1. Ebuehi viel twaalf minuten voor tijd in. Ook hij is dus hersteld van zijn blessure.