Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

ADO Den Haag zag afgelopen zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen NAC Breda maar liefst drie verdedigers uitvallen: Tom Beugelsdijk, Tyronne Ebuehi en Wilfried Kanon. Beugelsdijk heeft een hamstringblessure, terwijl Ebuehi en Kanon liesklachten hebben.

Beugelsdijk is reeds onderworpen aan een MRI-scan en heeft te horen gekregen dat hij een scheurtje in zijn hamstring heeft. De centrale verdediger zal naar verwachting enkele weken buitenspel staan. Ebuehi en Kanon hebben last van de liesstreek, maar het is nog niet bekend hoe lang hun herstel zal duren. Kanon zal door zijn rode kaart tegen NAC sowieso niet in actie komen tegen Excelsior. Ebuehi en Kanon behoren overigens tot de voorselectie van respectievelijk Nigeria en Ivoorkust voor de komende interlandbreak, die na de komende wedstrijd plaatsvindt.

Sheraldo Becker en Ricardo Kishna werkten dinsdagochtend op het veld aan hun herstel, terwijl Mats van Kins herstellende is van een scheenbeenblessure.

lr180310llu3272