ADO Den Haag reist tijdens de winterstop af naar Turkije. De selectie verblijft van 6 tot en met 13 januari in de badplaats Belek.

Tijdens het trainingskamp zal ADO Den Haag twee oefenwedstrijden spelen. Op dinsdag 9 januari is Besiktas Istanbul de tegenstander. Bij de huidige nummer vier van Turkije staan de Nederlanders Jeremain Lens en Ryan Babel, oud-Real Madrid verdediger Pepe en de in Alkmaar geboren Oguzhan Ozyacup onder contract. Op vrijdag 12 januari staat het treffen met Basaksehir op het programma. De club van voormalig ADO Den Haag-speler Eljero Elia en de huidige nummer twee in de Turkse competitie.

De selectie van trainer Fons Groenendijk zal tijdens het verblijf aan de Turkse riviera logeren in het Sueno Deluxe Belek hotel. Voor zover bekend is ADO Den Haag de enige Nederlandse club die kiest voor een overwintering in Turkije.

Voor sponsoren bestaat de mogelijkheid om een deel van de reis mee te kunnen maken. Sponsoren kunnen in hetzelfde hotel als de spelersgroep verblijven. Meer informatie kunt u verkrijgen via uw accountmanager van ADO Den Haag.