ADO Den Haag werkt al een aantal jaar op zowel maatschappelijk als commercieel vlak samen met Albert Heijn. Ook voor het Albert Heijn Sportfestijn hebben beide partijen elkaar weer gevonden om de krachten te bundelen.

Albert Heijn organiseert op 9 en 10 September samen met NOC*NSF het AH Sportfestijn in het Zuiderpark in Den Haag. Het doel hiervan is een actievere levensstijl toegankelijk maken voor alle Nederlanders, door de drempel tot sport en beweging te verlagen.

Tijdens het AH Sportfestijn beleef je samen met je gezin een ongedwongen dag vol lekker sporten en lekker eten in het Zuiderpark in Den Haag. Probeer meer dan 50 verschillende sporten uit, doe mee aan de leukste activiteiten en workshops en word geïnspireerd door de meesters in het veld én in de keuken. Kortom; beleef het leukste, lekkerste en actiefste festival van Nederland en vind de sport die bij je past.

ADO Den Haag op het Sportfestijn

Alle bezoekers van het Sportfestijn ontvangen het 2e kaartje gratis voor de Lex Schoenmaker Familietribune bij ADO Den Haag - Sparta!

Verder staat er op zondag 10 september een officiële ADO Den Haag-stand met een leuke voetbalactiviteit waar je een mooie ADO Den Haag-prijs kunt winnen!

Kijk voor meer informatie op ah.nl/sportfestijn en koop op tijd je kaarten voor het hele gezin.