Ludcinio Marengo vertrekt bij ADO Den Haag en zet zijn carrière voort bij SK Brann uit Noorwegen. Bij de club waar ook voormalig ADO Den Haag-speler Vito Wormgoor onder contract staat, tekent Marengo voor twee seizoenen. In Den Haag had de buitenspeler nog een verbintenis tot medio 2018.

In de zomer van 2015 kwam Marengo over van FC Volendam, waar hij in 2012 zijn debuut maakte in het betaalde voetbal. In zijn eerste seizoen bij ADO Den Haag kwam Marengo tot 21 optredens in de Eredivisie, voornamelijk als invaller. Ook afgelopen jaargang had de aanvaller voornamelijk een reserverol. Daarop werd Marengo in de winterstop verhuurd aan Go Ahead Eagles. Nu vertrekt de Amsterdammer dus naar SK Brann. In totaal speelde Marengo 37 officiële wedstrijden voor ADO Den Haag waarin hij twee keer scoorde.

Manager Voetbalzaken Jeffrey van As: "De potentie van Ludcinio is bij ADO Den Haag helaas nooit volledig tot wasdom gekomen. Ook dit seizoen had hij weinig zicht op speeltijd, mede door de grote concurrentie voor zijn favoriete posities. Het was voor beide partijen daarom beter uit elkaar te gaan. Wij willen Ludcinio graag bedanken voor zijn inzet voor de club en wensen hem veel succes in Noorwegen."