Als het aan ADO Den Haag ligt, spelen Donny Gorter en Randy Wolters ook volgend seizoen in het Kyocera Stadion. Het tweetal heeft tijdens de korte periode in Haagse dienst een prima indruk achtergelaten bij de technische staf. Gorter en Wolters hebben beide de wens uitgesproken om bij ADO Den Haag te willen blijven.

Na een teleurstellende periode bij het Deense Viborg leverde Gorter zijn contract in en kreeg van ADO Den Haag de kans om zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. Die kans greep de middenvelder met beide handen aan en tekende een overeenkomst tot het eind van het lopende seizoen . Na een intensief trainingsprogramma speelde de 28-jarige oud-speler van onder meer AZ en NAC Breda zich in de basis. "Donny is een modelprof en voegt iets toe aan onze selectie,” zegt Manager Voetbalzaken Jeffrey van As. "Wij vinden Donny ook passen bij deze club en hij heeft zelf meerdere malen aangegeven graag te willen blijven. We gaan proberen om op korte termijn spijkers met koppen te slaan."

Randy Wolters kwam eind januari over van Go Ahead Eagles. De aanvaller nam de plaats in van Ludcinio Marengo die op huurbasis vertrok naar Deventer. Wolters, wiens contract aan het eind van dit seizoen afloopt bij Go Ahead Eagles, paste zich snel aan bij de club en speelde de laatste weken vooral als invaller. Toch wil de club ook hem een contract aanbieden. "Randy past bij ADO Den Haag als persoon en voetballer. Hij heeft specifieke kwaliteiten en we zijn onder de indruk van de voetballer Wolters", aldus Van As. "Ook Randy wil graag blijven, omdat hij zich hier thuis voelt. We hebben het idee dat we veel voor elkaar kunnen betekenen. We gaan snel met hem om de tafel zitten."

Wolters speelde in het verleden voor FC Utrecht, Emmen, VVV Venlo, FC Den Bosch en Go Ahead Eagles.