Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli is 100% NL SPEELT LIVE te beleven in het Kyocera Stadion!

Speciaal voor 100% NL SPEELT LIVE wordt de thuisbasis van ADO Den Haag omgebouwd tot een concertlocatie, waar het publiek op 30 juni en 1 juli vanaf het veld kan genieten van de beste Nederlandse artiesten. De avonden staan in het teken van muziek van eigen bodem, gezelligheid en herkenbaarheid. Om het geheel compleet te maken worden er voetbalelementen toegevoegd aan de show. Zo zal Xander de Buisonjé in de rol van aanvoerder de presentatie op zich nemen. Een elftal van artiesten, begeleidt door een fantastische liveband, staat garant voor een feestelijke avond waarbij de beste hits van Nederlandse bodem de revue passeren.

Programma
17.00 uur Stadion open voor publiek
18.15 uur Warming-up met Nederpop All-Stars
19.00 uur Openingsact VanVelzen
19.30 uur Optredens van o.a. Gerard Joling, Glennis Grace, Diggy Dex, Kenny B, Frans Duijts en Lange Frans. Kijk voor de complete line-up op www.speeltlive.nl
22.15 uur Slotact Nielson
23.00 uur Einde

Meer informatie over 100% NL SPEELT LIVE in Den Haag, de complete line-up per dag en kaartverkoop is te vinden op www.speeltlive.nl.

Actiecode CLUBVOORDEEL17 voor supporters
Met de actiecode CLUBVOORDEEL17 bestel je kaarten voor € 45,00 voor € 37,50 per stuk. Deze actiecode geldt voor supporters tot aan de dag van het concert (dus ook buiten de early-bird periode!) zolang de voorraad strekt. Voer de actiecode ‘clubvoordeel17’ in bij de bestelling op www.speeltlive.nl.

Actiecode ELFTAL voor supporters
Met de actiecode ELFTAL kun je met je elftal of een groep van elf vrienden, vriendinnen, collega’s, familieleden etc. het concert bezoeken met een voordeel! Bij het bestellen van elf kaartjes met de actiecode ELFTAL hoef je het elfde kaartje niet te betalen! Ook voor deze actie geldt het speciale supporters tarief van € 45,00 voor € 37,50 per stuk. Voer de actiecode ‘ELFTAL’ in bij de bestelling op www.speeltlive.nl.