Dinsdag waren Guyon Fernandez en Randy Wolters in het Kyocera Stadion aanwezig om definitef hun handtekening te zetten onder een (verhuur)contract. 

De 30-jarige Fernandez debuteerde in september 2007 voor ADO Den Haag. Na elf optredens in het eerste elftal vertrok hij in januari 2009 naar Excelsior waar hij in twee en een half seizoen 27 keer scoorde in 67 duels. In Kralingen verdiende hij een overgang naar Feyenoord, waar Fernandez drie seizoenen onder contract stond. In zijn laatste jaar speelde de spits 24 wedstrijden op huurbasis voor PEC Zwolle en scoorde toen tien goals. Via NAC Breda en het Australische Perth Glory kwam Fernandez terecht in Oekraïne waar hij tot de zomer speelde voor Stal Dniprodzerzhynsk. Hij gaat bij ADO Den Haag met nummer 19 spelen.

Wolters (26) is een vleugelaanvaller. Hij speelde sinds 2015 voor Go Ahead Eagles. De geboren Leidenaar is geen onbekende bij ADO Den Haag. Wolters speelde er één seizoen in de jeugdopleiding (D1). Hij maakte uiteindelijk zijn debuut in het betaalde voetbal voor FC Utrecht in het seizoen 2007/2008. Via FC Emmen, FC Den Bosch en VVV Venlo kwam Wolters dus bij Go Ahead Eagles terecht. Dit seizoen mocht hij 20 keer opdraven bij de promovendus. Hij gaat met nummer 11 spelen.

Interview met Fernandez en Wolters in ADO TV