Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Na een half seizoen vertrekt José San Román alweer bij ADO Den Haag. De Argentijnse rechtsback heeft een contract voor anderhalf jaar getekend bij Newell's Old Boys uit zijn geboorteland. Hij had nog een doorlopend contract tot de zomer van 2018.

De 28-jarige San Román kwam afgelopen zomer over van het Argentijnse Hurácan. Voor de winterstop kwam de verdediger tot twaalf optredens in de Eredivisie. San Román mocht ook drie maal opdraven in het bekertoernooi. Hij wist in die wedstrijden niet tot scoren te komen. Wel leverde hij één assist af. 

San Román over zijn vertrek: "Ik kwam gedurende het seizoen steeds minder aan voetballen toe. Uiteraard wilde ik dat wel graag. Maar ik begon wat minder in mijn vel te zitten en ik miste Argentinië ook steeds meer. Ik ben blij dat ADO Den Haag mij de kans geeft om terug te keren naar mijn vaderland. Ik wil iedereen bij de club, inclusief de fans, bedanken voor het afgelopen half jaar."

Trainer Zeljko Petrovic: "Ik vind het erg jammer dat José alweer vertrekt. Maar ik begrijp zijn beweegredenen om terug te willen keren naar Argentinië heel goed. Ik wens hem het allerbeste toe bij Newell's Old Boys."

ADO Den Haag bedankt José voor zijn bewezen diensten en inzet voor de club en wenst hem veel succes met zijn verdere carrière!

Jóse heeft nog een videoboodschap ingesproken: