Supporters die gebruik maken van de verplichte buscombi dienen vrijdag om 16.20 uur te verzamelen op de Schelde, nabij ingang P2, van het Kyocera Stadion in Den Haag. De bus vertrekt om 16.30 uur. ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Kyocera Stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op P3 te parkeren.

Supporters die met een buscombikaart maar niet met de bus naar het stadion van PEC Zwolle afreizen worden niet toegelaten tot het stadion.

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag (Seizoen) Club Card in combinatie met een uitgeprint E-ticketing omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen (Seizoen) Club Cards worden gecontroleerd. Houder van de (Seizoen) Club Card dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is toegestaan om ongeopende plastic flesjes mee in de bus te nemen. De inhoud dient alcoholvrij te zijn. Het is niet toegestaan deze flesjes bij aankomst in Zwolle mee uit te bus te nemen.

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Er zal alléén op de heenweg onderweg voor een rookstop en bij een fastfood restaurant gestopt worden.

De supporters die gebruik maken van de verplichte autocombi dienen tussen 16.30 uur en 16.45 uur hun uitgeprinte E-ticketing omwisselbiljetten te wisselen in het MFC bij het Kyocera Stadion in Den Haag. Supporters wisselen in het MFC hun E-ticketing omwisselbiljet voor een toegangskaart. Er wordt tevens een parkeerkaart en de verplichte route gegeven naar het stadion van PEC Zwolle. Een verplichte autocombi omvat een regeling voor auto's die niet meer dan negen personen kunnen vervoeren. Het is niet toegestaan om op het parkeerterrein achter het uitvak van FC Zwolle alcoholhoudende drank buiten auto's voor handen te hebben.

Supporters die direct naar het stadion van PEC Zwolle afreizen en niet hebben omgewisseld bij het MFC in Den Haag worden niet toegelaten tot het stadion.

Vanaf 15.30 uur kunnen supporters die naar PEC Zwolle zullen vertrekken terecht voor een bak koffie of een glas frisdrank in het MFC.