De oefenwedstrijd tegen Al Shabab, die aanvankelijk aanstaande vrijdag in het Kyocera Stadion gespeeld zou worden, gaat helaas niet door. Gelukkig is ADO Den Haag er snel in geslaagd een nieuwe oefenpartner te vinden. Dat wordt het Turkse Kardemir Karabükspor. Het duel is bovendien van locatie en tijdstip veranderd. ADO Den Haag treft Kardemir Karabükspor aanstaande zaterdag om 17.00 uur op het veld van HVV Laakkwartier. Om alle supporters tegemoet komen, zal de toegang gratis zijn.

Kardemir Karabükspor is opgericht in 1969 en kwam verschillende periodes uit in de Super Lig, de hoogste Turkse divisie. Afgelopen seizoen is Kardemir Karabükspor weer naar de Süper Lig gepromoveerd. In het seizoen 2014/2015 kwamen de Turken uit in de Europa League. In de play-offs daarvan werden ze uitgeschakeld door Saint-Étienne.

Supporters die reeds online een ticket hadden aangeschaft voor de wedstrijd tegen Al Shabab krijgen zeer spoedig hun geld teruggestort. Mensen die een kaartje bij de afdeling Ticketing/Fanshop in het stadion hebben gekocht, kunnen hun geld terugkrijgen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Excuses voor het ongemak.